Zien: Kinderen komen samen in actie tegen hondenpoep overlast in park

Zien: Kinderen komen samen in actie tegen hondenpoep overlast in park

Steeds minder hondeneigenaren ruimen de uitwerpselen van hun trouwe viervoeter op tijdens het wandelen. Kinderen van Kindcentrum Oersprong uit Ulft zijn er helemaal klaar mee. Het parkje naast hun school ligt vol met drollen. En dus nemen ze samen met buurtbewoners het heft in eigen handen, ze hebben bordjes gemaakt die voor minder drollen in de buurt moeten zorgen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: <em>Kinderen</em> komen samen in actie tegen <em>hondenpoep</em> overlast in park Steeds minder hondeneigenaren ruimen de uitwerpselen van hun trouwe viervoeter op tijdens het wandelen. Kinderen van Kindcentrum Oersprong uit Ulft zijn er helemaal klaar mee. Het parkje naast hun school ligt vol met drollen. En dus nemen ze samen met buurtbewoners het heft in eigen handen, ze hebben bordjes gemaakt die voor minder drollen in de buurt moeten zorgen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Sarah loopt avondvierdaagse van 10 km op stelten Bekijk deze video » Video: dit dorpje in Ierland krijgt hoofdrol in Disney-film Bekijk deze video » Video: kinderen over wedstrijd Oranje: "Had er wel wat meer van verwacht" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Kinderen komen samen in actie tegen hondenpoep overlast in park


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kinderen komen samen in actie tegen hondenpoep overlast in park of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier