Video: Wilfred Genee kan lachen om pijnlijk verwijt van Johan Derksen

Video: Wilfred Genee kan lachen om pijnlijk verwijt van Johan Derksen

Johan Derksen noemt Wilfred Genee in zijn biografie 'ambitieloos'. Derksen heeft dit gezegd omdat Genee een dagelijkse talkshow met de mannen van Veronica Inside vorig jaar afwees. Wilfred kan lachen om het verwijt van zijn collega: “Het is de eerste keer in mijn leven dat iemand mij niet ambitieus noemt.” Johan Derksen heeft toch een beetje zijn zin gekregen, momenteel is hij samen met Wilfred Genee en René van der Gijp elke avond te zien op televisie met De Oranjezomer.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>Wilfred Genee</em> kan lachen om pijnlijk verwijt van <em>Johan Derksen</em> Johan Derksen noemt Wilfred Genee in zijn biografie 'ambitieloos'. Derksen heeft dit gezegd omdat Genee een dagelijkse talkshow met de mannen van Veronica Inside vorig jaar afwees. Wilfred kan lachen om het verwijt van zijn collega: “Het is de eerste keer in mijn leven dat iemand mij niet ambitieus noemt.” Johan Derksen heeft toch een beetje zijn zin gekregen, momenteel is hij samen met Wilfred Genee en René van der Gijp elke avond te zien op televisie met De Oranjezomer. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. De Oranjezomer is elke avond op SBS 6 rond 22:55 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Video: Wilfred Genee kan lachen om pijnlijk verwijt van Johan Derksen

De Oranjezomer is elke avond op SBS 6 rond 22:55 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Wilfred Genee kan lachen om pijnlijk verwijt van Johan Derksen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier