De Oranjezomer: René van der Gijp grapt over tattoos van Wesley Sneijder

De Oranjezomer: René van der Gijp grapt over tattoos van Wesley Sneijder

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: René van der Gijp grapt over tattoos van <em>Wesley Sneijder</em> Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp en Wesley Sneijder praten tijdens De Oranjezomer over de bijzondere tattoos van Memphis Depay. Al snel komen de twee uit bij de plakplaatjes van Wesley zelf, hij heeft naast de namen van zijn kinderen ook zijn ex getatoeëerd. René kan het niet laten om daar geen opmerking over te maken. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp en Wesley Sneijder praten tijdens De Oranjezomer over de bijzondere tattoos van Memphis Depay. Al snel komen de twee uit bij de plakplaatjes van Wesley zelf, hij heeft naast de namen van zijn kinderen ook zijn ex getatoeëerd. René kan het niet laten om daar geen opmerking over te maken.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: René van der Gijp grapt over tattoos van Wesley Sneijder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier