NOS EK Voetbal Nederland - Oostenrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Nederland - Oostenrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Nederland - Oostenrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Nederland - Oostenrijk in de Johan Cruijff Arena. Het is de tweede groepswedstrijd op het EK voetbal. KoplopersAfgelopen zondagavond werd het nog even spannend, maar pakte Oranje uiteindelijk de eerste drie punten. Ook Oostenrijk won, waardoor de twee koplopers in Groep C het nu tegen elkaar opnemen voor de eerste plek in de achtste finales. Eerste duelDe winnaar van vanavond is zeker van de volgende ronde. Oostenrijk versloeg in het eerste duel Noord-Macedonië met 3-1. Nederland - Oekraïne eindigde in 3-2. GeschiedenisNederland en Oostenrijk speelden al negentien keer eerder tegen elkaar. De laatste keer was een vriendschappelijke wedstrijd vijf jaar geleden. Oranje won toen met 2-0 van Oostenrijk in Wenen. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. Oranje prullaria enorm populair: "Gekkenhuis. Alles is weg!" (video) Bekijk deze video » Dieren voorspellen het EK-voetbal: "Wint Nederland of Oostenrijk?" (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Schitterende goals tijdens training Nederlands elftal Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Nederland - Oostenrijk in de Johan Cruijff Arena. Het is de tweede groepswedstrijd op het EK voetbal.

Koplopers
Afgelopen zondagavond werd het nog even spannend, maar pakte Oranje uiteindelijk de eerste drie punten. Ook Oostenrijk won, waardoor de twee koplopers in Groep C het nu tegen elkaar opnemen voor de eerste plek in de achtste finales.

Eerste duel
De winnaar van vanavond is zeker van de volgende ronde. Oostenrijk versloeg in het eerste duel Noord-Macedonië met 3-1. Nederland - Oekraïne eindigde in 3-2.

Geschiedenis
Nederland en Oostenrijk speelden al negentien keer eerder tegen elkaar. De laatste keer was een vriendschappelijke wedstrijd vijf jaar geleden. Oranje won toen met 2-0 van Oostenrijk in Wenen.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Nederland - Oostenrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier