Humberto gemist? Dirk Kuyt vindt Italië tot nu toe het beste land op het EK

Humberto gemist? Dirk Kuyt vindt Italië tot nu toe het beste land op het EK

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Jack van Gelder, Dirk Kuyt en Marcel Maijer zaten woensdag aan tafel bij Humberto om de grootste verrassing, de grootste teleurstelling, de beste speler en het beste land van het EK - tot nu toe - te bespreken. Kuyt noemt Italië als het beste team op het EK, gevolgd door Frankrijk en België.

<em>Humberto</em> gemist? Dirk Kuyt vindt Italië tot nu toe het beste land op het EK Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder, Dirk Kuyt en Marcel Maijer zaten woensdag aan tafel bij Humberto om de grootste verrassing, de grootste teleurstelling, de beste speler en het beste land van het EK - tot nu toe - te bespreken. Kuyt noemt Italië als het beste team op het EK, gevolgd door Frankrijk en België. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Dirk Kuyt vindt Italië tot nu toe het beste land op het EK

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Dirk Kuyt vindt Italië tot nu toe het beste land op het EK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV