Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Frankrijk

Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Frankrijk

De derde vrije training is vandaag (19 juni) gereden voor de GP van Frankrijk. De training pakte goed uit voor Max Verstappen, hij reed, net zoals tijdens de tweede vrije training, de snelste ronde. Hij liet daarbij Valtteri Bottas achter zich en Lewis Hamilton bereikte de vijfde plek.

Samenvatting <em>vrije training 3</em> Formule 1 GP van Frankrijk De derde vrije training is vandaag (19 juni) gereden voor de GP van Frankrijk. De training pakte goed uit voor Max Verstappen, hij reed, net zoals tijdens de tweede vrije training, de snelste ronde. Hij liet daarbij Valtteri Bottas achter zich en Lewis Hamilton bereikte de vijfde plek. SupersnelDe afstand tussen Verstappen en Bottas was vandaag, tijdens de derde training een aanzienlijk stuk groter dan tijdens de tweede training. De marge liep op tot zeven tiende van een seconde, een supersnelle ronde van Verstappen. Hamilton laat echter weinig zien, het lijkt niet helemaal zijn weekend. Bekijk samenvatting van de derde vrije training van de GP van Frankrijk hierboven. Bekijk ook Eerste vrije training GP Frankrijk: Sebastian Vettel heeft wat problemen Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Frankrijk: Mercedes terug aan kop Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Frankrijk: Max Verstappen snelste Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Frankrijk

Supersnel
De afstand tussen Verstappen en Bottas was vandaag, tijdens de derde training een aanzienlijk stuk groter dan tijdens de tweede training. De marge liep op tot zeven tiende van een seconde, een supersnelle ronde van Verstappen. Hamilton laat echter weinig zien, het lijkt niet helemaal zijn weekend.

Bekijk samenvatting van de derde vrije training van de GP van Frankrijk hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier