Václav Černý blikt vooruit op Nederland – Tsjechië: “Gaat een zware wedstrijd worden”

Václav Černý blikt vooruit op Nederland – Tsjechië: “Gaat een zware wedstrijd worden”

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

<em>Václav Černý</em> blikt vooruit op <em>Nederland – Tsjechië</em>: “Gaat een zware wedstrijd worden” Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Vandaag is bekend geworden dat het Nederlands elftal het in de achtste finale van het EK voetbal gaat opnemen tegen Tsjechië. ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias ging langs bij de FC Twente-voetballer Václav Černý en die voorspelt een lastige wedstrijd: "Had er graag bij willen zijn, het gaat een zware wedstrijd worden." Bekijk de video van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: Oranjefans hebben hotels en vluchten al geboekt tot EK-finale Bekijk deze video » De Oranjezomer: Johan Derksen en René van der Gijp enthousiast over loting Oranje Bekijk deze video »
Voetbal :
Václav Černý blikt vooruit op Nederland – Tsjechië: “Gaat een zware wedstrijd worden”

Vandaag is bekend geworden dat het Nederlands elftal het in de achtste finale van het EK voetbal gaat opnemen tegen Tsjechië. ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias ging langs bij de FC Twente-voetballer Václav Černý en die voorspelt een lastige wedstrijd: "Had er graag bij willen zijn, het gaat een zware wedstrijd worden."

Bekijk de video van ESPN NL hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Václav Černý blikt vooruit op Nederland – Tsjechië: “Gaat een zware wedstrijd worden” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier