NOS Tour de France: La Course gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Tour de France: La Course gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Tour de France: La Course gemist? Bekijk hier de hele uitzending Rechtstreeks verslag van La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden tijdens de Tour de France. TourDe mannen starten later deze zondag aan de Tour. Eerst komen de vrouwen in actie op het parcours van de eerste etappe. De finish wordt voor 11:30 uur verwacht. ParcoursZe rijden 107,4 kilometer door Bretagne, van Brest naar Landerneau. Annemiek van Vleuten is een van de grote kanshebbers op de zege. Annemiek van Vleuten kijkt bij Beau terug op Ronde van Vlaanderen: "Elk jaar beter" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Rechtstreeks verslag van La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden tijdens de Tour de France.

Tour
De mannen starten later deze zondag aan de Tour. Eerst komen de vrouwen in actie op het parcours van de eerste etappe. De finish wordt voor 11:30 uur verwacht.

Parcours
Ze rijden 107,4 kilometer door Bretagne, van Brest naar Landerneau. Annemiek van Vleuten is een van de grote kanshebbers op de zege.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Tour de France: La Course

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Tour de France: La Course gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier