Victor Reinier over Flikken Maastricht: "We gaan spectaculair starten!"

Victor Reinier over Flikken Maastricht: "We gaan spectaculair starten!"

__ Gisteren werd aangekondigd dat er niet één nieuw seizoen komt van de politieserie Flikken Maastricht, maar drie! Victor Reinier, wie hoofdpersonage Floris Wolf vertolkt, vertelt aan RTL Boulevard dat ze het eerstvolgende seizoen spectaculair gaan starten. Ze hebben nog nooit een seizoen op deze manier geopend en hij heeft er ontzettend veel zin in.__

Victor Reinier over <em>Flikken Maastricht</em>: &quot;We gaan spectaculair starten!&quot; __ Gisteren werd aangekondigd dat er niet één nieuw seizoen komt van de politieserie Flikken Maastricht, maar drie! Victor Reinier, wie hoofdpersonage Floris Wolf vertolkt, vertelt aan RTL Boulevard dat ze het eerstvolgende seizoen spectaculair gaan starten. Ze hebben nog nooit een seizoen op deze manier geopend en hij heeft er ontzettend veel zin in.__ Wij houden van elkaarOm een serie zo lang succesvol te houden, moeten de acteurs elkaar natuurlijk wel goed liggen. Viktor vertelt dat hij en Angela een ongelofelijk goede band hebben en dat ze van elkaar houden. Er is veel vertrouwen tussen hun, maar ze kunnen ook lekker ruziën als dat nodig is. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook LuckyTV verslaat experiment: "Doodzieke coronapatiënten moeten naar theater kijken" Bekijk deze video » Victor Reinier uit Flikken Maastricht blijkt lastige collega: ''Ik ben onmogelijk'' (video) Bekijk deze video »

Wij houden van elkaar
Om een serie zo lang succesvol te houden, moeten de acteurs elkaar natuurlijk wel goed liggen. Viktor vertelt dat hij en Angela een ongelofelijk goede band hebben en dat ze van elkaar houden. Er is veel vertrouwen tussen hun, maar ze kunnen ook lekker ruziën als dat nodig is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV