René van der Gijp in De Oranjezomer over Spaans elftal: "Zit helemaal niks in!"

René van der Gijp in De Oranjezomer over Spaans elftal: "Zit helemaal niks in!"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp in <em>De Oranjezomer</em> over Spaans elftal: &quot;Zit helemaal niks in!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjezomer hebben vanavond natuurlijk gekeken naar de EK Kwartfinale Zwitserland - Spanje. René van der Gijp was niet onder de indruk van de Spanjaarden: "Die Spanjaarden lopen er echt bij alsof ze elkaar voor het eerst tegenkomen. Daar zit helemaal niks in!" Bekijk ook Samenvatting Zwitserland - Spanje (kwartfinale EK voetbal) Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van De Oranjezomer hebben vanavond natuurlijk gekeken naar de EK Kwartfinale Zwitserland - Spanje. René van der Gijp was niet onder de indruk van de Spanjaarden: "Die Spanjaarden lopen er echt bij alsof ze elkaar voor het eerst tegenkomen. Daar zit helemaal niks in!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV