Zien: Pasgetrouwde Ariana Grande deelt kiekjes van huwelijksreis in Amsterdam

Zien: Pasgetrouwde Ariana Grande deelt kiekjes van huwelijksreis in Amsterdam

Ariana Grande stapte op 15 mei in het huwelijksbootje met makelaar Dalton Gomez en dat viert de zangers in onze hoofdstad Amsterdam. Op Instagram deelt Grande verschillende oer-Hollandse foto’s en video’s. De zangeres deelt een foto waarin ze samen met haar man in een paar houten klompen zit, een foto van de grachten kon natuurlijk niet ontbreken bij de collage.

Bekijk de beelden van Ariana Grande hieronder.

Zien: Pasgetrouwde <em>Ariana Grande</em> deelt kiekjes van huwelijksreis in <em>Amsterdam</em> Ariana Grande stapte op 15 mei in het huwelijksbootje met makelaar Dalton Gomez en dat viert de zangers in onze hoofdstad Amsterdam. Op Instagram deelt Grande verschillende oer-Hollandse foto’s en video’s. De zangeres deelt een foto waarin ze samen met haar man in een paar houten klompen zit, een foto van de grachten kon natuurlijk niet ontbreken bij de collage. Bekijk de beelden van Ariana Grande hieronder. Bekijk ook Ariana Grande's nieuwe album zorgt voor rooie oortjes: 'Fuck me till the daylight' Bekijk deze video » Ariana Grande en James Corden zingen musicalnummer 'No Lockdowns Anymore' Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Pasgetrouwde Ariana Grande deelt kiekjes van huwelijksreis in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV