Koningspaar over Amalia's keuze om geld af te slaan: 'Wij steunen haar'

Koningspaar over Amalia's keuze om geld af te slaan: 'Wij steunen haar'

Kroonprinses Amalia heeft ervoor gekozen om haar miljoenentoelage af te slaan. Dat liet ze weten in een handgeschreven brief aan Mark Rutte.

Steun
Tijdens het staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Duitsland werd gevraagd naar de miljoenentoelage van Amalia. Wat vindt het koningspaar daar eigenlijk van? Hoewel ze er niet al te diep op ingingen, hebben ze laten weten hun dochter te steunen.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Koningspaar</em> over Amalia's keuze om geld af te slaan: 'Wij steunen haar' Kroonprinses Amalia heeft ervoor gekozen om haar miljoenentoelage af te slaan. Dat liet ze weten in een handgeschreven brief aan Mark Rutte. SteunTijdens het staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Duitsland werd gevraagd naar de miljoenentoelage van Amalia. Wat vindt het koningspaar daar eigenlijk van? Hoewel ze er niet al te diep op ingingen, hebben ze laten weten hun dochter te steunen. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
Koningspaar over Amalia's keuze om geld af te slaan: 'Wij steunen haar'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koningspaar over Amalia's keuze om geld af te slaan: 'Wij steunen haar' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier