Zien: Glennis Grace zingt 'I Will Always Love You' voor verdwenen Tanja Groen

Zien: Glennis Grace zingt 'I Will Always Love You' voor verdwenen Tanja Groen

Tijd voor MAX zendt vandaag een speciale uitzending ‘Breng Tanja Thuis’ uit over de mysterieuze verdwijning van Tanja Groen. Tijdens de uitzending wordt er geld ingezameld voor stichting De Gouden Tip. Zangeres Glennis Grace probeert ook haar steentje bij te dragen en zingt 'I Will Always Love You' voor Tanja.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Glennis Grace</em> zingt 'I Will Always Love You' voor verdwenen <em>Tanja Groen</em> Tijd voor MAX zendt vandaag een speciale uitzending ‘Breng Tanja Thuis’ uit over de mysterieuze verdwijning van Tanja Groen. Tijdens de uitzending wordt er geld ingezameld voor stichting De Gouden Tip. Zangeres Glennis Grace probeert ook haar steentje bij te dragen en zingt 'I Will Always Love You' voor Tanja. Tekst gaat verder onder de video. Peter R. de VriesMisdaadverslaggever Peter R. de Vries is al jaren onlosmakelijk verbonden aan mysterieuze verdwijning van Tanja Groen. De Vries zette zichzelf jarenlang in voor cold casezaken en stond al verschillende families bij. De misdaadverslaggever werd vorige week op straat neergeschoten en dat vond ook Glennis Grace ontzettend erg. De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Glennis Grace zingt 'I Will Always Love You' voor verdwenen Tanja Groen

Peter R. de Vries
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is al jaren onlosmakelijk verbonden aan mysterieuze verdwijning van Tanja Groen. De Vries zette zichzelf jarenlang in voor cold casezaken en stond al verschillende families bij. De misdaadverslaggever werd vorige week op straat neergeschoten en dat vond ook Glennis Grace ontzettend erg.

De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Glennis Grace zingt 'I Will Always Love You' voor verdwenen Tanja Groen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier