Blokhuis Extra: De Jaren 80 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blokhuis Extra: De Jaren 80 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blokhuis Extra: De Jaren 80 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op NPO 3 is deze zomer veel aandacht van de jaren 80. Met vanaf deze week na 'Het beste van... de jaren 80' (20:25 uur op NPO 3) zes weken lang Leo Blokhuis die diep in de popmuziek van de jaren 80 duikt. Elke woensdag om 21:10 uur. Michael JacksonHet waren de jaren van de synthpop, pop in je moerstaal, stadionrock en supersterren als Madonna, Michael Jackson (zijn album Thriller is hét album van de eighties) en Prince. Ook is de jaren 80 het decennium waarin de hiphop groot wordt. Vintage clipsIn speciale afleveringen van het muziekprogramma Blokhuis Extra maakt Leo Blokhuis reportages, vintage clips en petite histoires, zoals alleen hij ze kan vertellen. Hierbij beschikt Blokhuis over de rijk gevulde beeldarchieven van de Top 2000 a gogo en de Nacht van de Popmuziek. Kim WildeIn de eerste aflevering vertelt zangeres Kim Wilde waar ze het verhaal vertelt achter haar synthpop-lijflied Kids in America en meesterbassist Mark King praat over de eerste hit van zijn band Level 42: Love Games. The Voice of Holland: Nienke Fitters verbluft coaches tijdens The Knockouts met Billie Jean Bekijk deze video » We Want More: Bekijk de auditie van Manuela - Ben Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op NPO 3 is deze zomer veel aandacht van de jaren 80. Met vanaf deze week na 'Het beste van... de jaren 80' (20:25 uur op NPO 3) zes weken lang Leo Blokhuis die diep in de popmuziek van de jaren 80 duikt. Elke woensdag om 21:10 uur.

Michael Jackson
Het waren de jaren van de synthpop, pop in je moerstaal, stadionrock en supersterren als Madonna, Michael Jackson (zijn album Thriller is hét album van de eighties) en Prince. Ook is de jaren 80 het decennium waarin de hiphop groot wordt.

Vintage clips
In speciale afleveringen van het muziekprogramma Blokhuis Extra maakt Leo Blokhuis reportages, vintage clips en petite histoires, zoals alleen hij ze kan vertellen. Hierbij beschikt Blokhuis over de rijk gevulde beeldarchieven van de Top 2000 a gogo en de Nacht van de Popmuziek.

Kim Wilde
In de eerste aflevering vertelt zangeres Kim Wilde waar ze het verhaal vertelt achter haar synthpop-lijflied Kids in America en meesterbassist Mark King praat over de eerste hit van zijn band Level 42: Love Games.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blokhuis Extra: de jaren 80

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Blokhuis Extra: De Jaren 80 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier