Bekijk Viewing Party: De Bachelor: "Dit had ik echt niet aan zien komen" (video)

Bekijk Viewing Party: De Bachelor: "Dit had ik echt niet aan zien komen" (video)

Met wie gaat Tony Junior eindigen in het programma De Bachelor? We zullen het binnenkort weten. Denk je dat Julia gevoelens heeft voor Tony?, vragen de meiden Bella en Iris zich af in de Viewing Party: De Bachelor. "Dit had ik echt niet aan zien komen", zegt Iris Enthoven. Bekijk het fragment hieronder.

De Bachelor is te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk Viewing Party: <em>De Bachelor</em>: &quot;Dit had ik echt niet aan zien komen&quot; (video) Met wie gaat Tony Junior eindigen in het programma De Bachelor? We zullen het binnenkort weten. Denk je dat Julia gevoelens heeft voor Tony?, vragen de meiden Bella en Iris zich af in de Viewing Party: De Bachelor. "Dit had ik echt niet aan zien komen", zegt Iris Enthoven. Bekijk het fragment hieronder. De Bachelor is te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Tony Junior op een sprookjesachtige date in De Bachelor Bekijk deze video » Niek Marijnissen over de Bachelor: "Bij Top 5 lachen ze niet meer" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Viewing Party: De Bachelor: "Dit had ik echt niet aan zien komen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier