Video: Britt Dekker hoofdrol in nieuwe paardenfilm

Video: Britt Dekker hoofdrol in nieuwe paardenfilm

Waar goedlachse Britt Dekker zich meer op de achtergrond begaf tijdens de film Whitestar, heeft ze nu een hoofdrol te pakken in de opvolger van de paardenfilm. In Silverstar gaan we Britt zien schitteren op het witte doek: "Acteren was tot voor kort niet echt mijn ding omdat ik mezelf niet goed genoeg vond." Toch denkt ze daar na een aantal acteerlessen anders over: "Inmiddels vind ik het wel heel leuk." Ook Juvat Westendorp mag een plekje innemen in de film.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Britt Dekker</em> hoofdrol in nieuwe paardenfilm Waar goedlachse Britt Dekker zich meer op de achtergrond begaf tijdens de film Whitestar, heeft ze nu een hoofdrol te pakken in de opvolger van de paardenfilm. In Silverstar gaan we Britt zien schitteren op het witte doek: "Acteren was tot voor kort niet echt mijn ding omdat ik mezelf niet goed genoeg vond." Toch denkt ze daar na een aantal acteerlessen anders over: "Inmiddels vind ik het wel heel leuk." Ook Juvat Westendorp mag een plekje innemen in de film. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Britt Dekker gaat naar NK dressuur: "Ga je mee of denk je mij niet bellen, George?" (video) Bekijk deze video » Britt Dekker vertelt bij Humberto over paard George: "Je voelt je elke dag vereerd" Bekijk deze video » Britt Dekker over hulp aan Limburg: "Er was echt acuut hulp nodig" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Britt Dekker hoofdrol in nieuwe paardenfilm


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Britt Dekker hoofdrol in nieuwe paardenfilm of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV