Live stream Nederland - Argentinië (hockey vrouwen, Olympische Spelen)

Live stream Nederland - Argentinië (hockey vrouwen, Olympische Spelen)

Kijk vrijdag 6 augustus vanaf 11.50 uur LIVE naar Nederland - Argentinië (v) via de livestream hierboven.

De Nederlandse hockeydames hebben de finale bereikt van het Olympische damestoernooi. De Argentijnse dames zijn de tegenstander in de finale.

Bekijk het volledige programma van het hockey op de Olympische Spelen.

Alles van het hockey op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>Nederland - Argentinië</em> (hockey vrouwen, Olympische Spelen) Kijk vrijdag 6 augustus vanaf 11.50 uur LIVE naar Nederland - Argentinië (v) via de livestream hierboven. De Nederlandse hockeydames hebben de finale bereikt van het Olympische damestoernooi. De Argentijnse dames zijn de tegenstander in de finale. Bekijk het volledige programma van het hockey op de Olympische Spelen. Alles van het hockey op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.
Live :
Live stream Nederland - Argentinië (hockey vrouwen, Olympische Spelen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV