Chris van Elswijk in Op1 over geweld tegen cabinepersoneel: "Mondkapjes reden tot agressie"

Chris van Elswijk in Op1 over geweld tegen cabinepersoneel: "Mondkapjes reden tot agressie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Chris van Elswijk in <em>Op1</em> over geweld tegen <em>cabinepersoneel</em>: &quot;Mondkapjes reden tot agressie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het geweld in het openbaar groeit, ook de vliegtuigmaatschappijen hebben er last van. Passagiers schelden het cabinepersoneel uit, maken ruzie met medepassagiers of proberen zelf te helpen met het besturen van het vliegtuig. Chris van Elswijk reageert op de commotie: "Je bent een politieagent aan boord." Vooral de laatste tijd zijn de mondkapjes de reden tot agressief gedrag, oppert hij. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Chris van Elswijk in Op1 over geweld tegen cabinepersoneel: "Mondkapjes reden tot agressie"

Het geweld in het openbaar groeit, ook de vliegtuigmaatschappijen hebben er last van. Passagiers schelden het cabinepersoneel uit, maken ruzie met medepassagiers of proberen zelf te helpen met het besturen van het vliegtuig. Chris van Elswijk reageert op de commotie: "Je bent een politieagent aan boord." Vooral de laatste tijd zijn de mondkapjes de reden tot agressief gedrag, oppert hij.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chris van Elswijk in Op1 over geweld tegen cabinepersoneel: "Mondkapjes reden tot agressie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV