Zien: trailer mysterieuze documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Zien: trailer mysterieuze documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Zien: trailer <em>mysterieuze</em> documentaire <em>Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal &amp; Greed</em> Bob Ross staat voor velen bekend als een bron van ontspanning. De schilder kwam in 1983 met zijn eigen show The Joy of Painting, waarin hij kijkers op een rustige manier op de hoogte bracht van al zijn technieken en iedereen leerde om niet bang te zijn om fouten te maken. Maar achter het opvallende kapsel, de geruststellende stem en de nostalgische schilderijen schuilt een geheim dat veel mensen nog niet kennen. Maak opnieuw kennis met Bob Ross in de nieuwe Netflix-documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed. Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed is vanaf 25 augustus te zien op Netflix. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk ook Bekijk de trailer: My Little Pony: Een nieuwe generatie vanaf 24 september op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Afterlife of the Party vanaf 2 september op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Ada Dapper, Wetenschapper vanaf 28 september op Netflix Bekijk deze video »
Serie :
Zien: trailer mysterieuze documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Bob Ross staat voor velen bekend als een bron van ontspanning. De schilder kwam in 1983 met zijn eigen show The Joy of Painting, waarin hij kijkers op een rustige manier op de hoogte bracht van al zijn technieken en iedereen leerde om niet bang te zijn om fouten te maken. Maar achter het opvallende kapsel, de geruststellende stem en de nostalgische schilderijen schuilt een geheim dat veel mensen nog niet kennen. Maak opnieuw kennis met Bob Ross in de nieuwe Netflix-documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed is vanaf 25 augustus te zien op Netflix. Bekijk de trailer hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: trailer mysterieuze documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV