Hans Klok in Zomergasten: "Ik hoefde niet naar school van mijn moeder"

Hans Klok in Zomergasten: "Ik hoefde niet naar school van mijn moeder"

Hans Klok vertelt dat hij vroeger een hekel had aan school. Hij ging liever de hele dag goochelen. Zijn moeder vond het prima als hij niet naar school ging, maar hij moest zich wel breder ontwikkelen.

Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv.

Hans Klok in <em>Zomergasten</em>: &quot;Ik hoefde niet naar school van mijn moeder&quot; Hans Klok vertelt dat hij vroeger een hekel had aan school. Hij ging liever de hele dag goochelen. Zijn moeder vond het prima als hij niet naar school ging, maar hij moest zich wel breder ontwikkelen. Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv. Op muziek- en danslesZijn ouders hadden vertrouwen in zijn droom als illusionist, maar hij moest wel blijven leren. Zo moest hij bijvoorbeeld naar klassieke dansles en muziekles, zodat hij zich meer allround kon ontwikkelen als artiest. Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hans Klok in Zomergasten: "Ik hoefde niet naar school van mijn moeder"

Op muziek- en dansles
Zijn ouders hadden vertrouwen in zijn droom als illusionist, maar hij moest wel blijven leren. Zo moest hij bijvoorbeeld naar klassieke dansles en muziekles, zodat hij zich meer allround kon ontwikkelen als artiest.

Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans Klok in Zomergasten: "Ik hoefde niet naar school van mijn moeder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV