Trailer: Docu Diana dinsdag te zien bij RTL 8

Trailer: Docu Diana dinsdag te zien bij RTL 8

De documentaire Diana vertelt het levensverhaal van een van de meest opgejaagde personen uit de geschiedenis. Met nooit eerder gehoorde getuigenissen, zelden vertoonde archiefbeelden, foto's en brieven van degenen die het dichtst bij haar stonden, worden we ondergedompeld in de iconische momenten uit het leven van de prinses. Bekijk de trailer van Diana hieronder.

Diana is vanavond, dinsdag 31 augustus, om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Diana huren via ondermeer Pathe Thuis.

Trailer: Docu <em>Diana</em> dinsdag te zien bij RTL 8 De documentaire Diana vertelt het levensverhaal van een van de meest opgejaagde personen uit de geschiedenis. Met nooit eerder gehoorde getuigenissen, zelden vertoonde archiefbeelden, foto's en brieven van degenen die het dichtst bij haar stonden, worden we ondergedompeld in de iconische momenten uit het leven van de prinses. Bekijk de trailer van Diana hieronder. Diana is vanavond, dinsdag 31 augustus, om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Diana huren via ondermeer Pathe Thuis. Bekijk ook Trailer: Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5 vanaf 14 september te zien op Netflix Bekijk deze video » ZIEN: trailer historische dramafilm Spencer met Kristen Stewart als ongelukkige Lady Di Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Docu Diana dinsdag te zien bij RTL 8


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Docu Diana dinsdag te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV