The Voice Senior: Leoni Jansen zorgt voor hartkloppingen bij Angela na zingen Kind Van De Maan

The Voice Senior: Leoni Jansen zorgt voor hartkloppingen bij Angela na zingen Kind Van De Maan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 3 september terugkijken bij Gids.tv.

Een oude bekende in The Voice Senior, Leoni Jansen was altijd op tv te zien als presentatrice, zangeres, maar ook theatervrouw, Nu heeft ze de stap gezet om de coaches te verrassen tijdens The Voice.

<em>The Voice Senior</em>: Leoni Jansen zorgt voor hartkloppingen bij Angela na zingen <em>Kind Van De Maan</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 3 september terugkijken bij Gids.tv. Een oude bekende in The Voice Senior, Leoni Jansen was altijd op tv te zien als presentatrice, zangeres, maar ook theatervrouw, Nu heeft ze de stap gezet om de coaches te verrassen tijdens The Voice. HartkloppingenLeoni Jansen zingt 'Kind Van De Maan' (Hijo De La Luna) van Mecano tijdens The Blind Auditions en het duurt niet lang voordat Angela haar stem herkent. Ze draait dan ook bijna direct voor Leoni en schrikt wanneer ze haar ziet: "Ik heb helemaal hartkloppingen", aldus Angela. Natuurlijk kiest Leoni dan ook voor de oude bekende als coach. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior: Leoni Jansen zorgt voor hartkloppingen bij Angela na zingen Kind Van De Maan

Hartkloppingen
Leoni Jansen zingt 'Kind Van De Maan' (Hijo De La Luna) van Mecano tijdens The Blind Auditions en het duurt niet lang voordat Angela haar stem herkent. Ze draait dan ook bijna direct voor Leoni en schrikt wanneer ze haar ziet: "Ik heb helemaal hartkloppingen", aldus Angela. Natuurlijk kiest Leoni dan ook voor de oude bekende als coach.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior: Leoni Jansen zorgt voor hartkloppingen bij Angela na zingen Kind Van De Maan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV