Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe licht humoristische serie Maud & Babs komt een familie onder hoge druk te staan vanwege toenemende mantelzorg. De dramaserie is de komende acht zondagen rond 22:20 uur te zien op NPO 1. DementerenMaud is mantelzorger voor haar moeder Babs, die begint te dementeren. Haar man Koen vindt dat Maud te veel tijd besteedt aan de zorg. RivaliteitHet drama wordt nog groter als Mauds zus Juliette hele andere ideeën blijkt te hebben over wat zorg is. De oude rivaliteit tussen de zussen laait dan ook weer op. PraktijkNaast mantelzorg voor haar moeder, heeft Maud ook een verloskundige praktijk met Suus en een gezin met twee studerende kinderen draaiende te houden. Nieuwe dramaserie Maud en Babs vanaf 12 september te zien op NPO 1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de nieuwe licht humoristische serie Maud & Babs komt een familie onder hoge druk te staan vanwege toenemende mantelzorg. De dramaserie is de komende acht zondagen rond 22:20 uur te zien op NPO 1.

Dementeren
Maud is mantelzorger voor haar moeder Babs, die begint te dementeren. Haar man Koen vindt dat Maud te veel tijd besteedt aan de zorg.

Rivaliteit
Het drama wordt nog groter als Mauds zus Juliette hele andere ideeën blijkt te hebben over wat zorg is. De oude rivaliteit tussen de zussen laait dan ook weer op.

Praktijk
Naast mantelzorg voor haar moeder, heeft Maud ook een verloskundige praktijk met Suus en een gezin met twee studerende kinderen draaiende te houden.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maud & Babs gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier