Bizarre beelden: jongeren Urk verkleden zich als SS'ers, bewoners zien niets verkeerds

Bizarre beelden: jongeren Urk verkleden zich als SS'ers, bewoners zien niets verkeerds

Het wordt steeds gekker op Urk. Jongeren aldaar verkleedden zich dit weekend als SS'ers, die vervolgens op als Joodse gevangenen verklede vrienden 'jaagden'. PowNed ging maandag een kijkje nemen en veel bewoners bleken er niets verkeerds in te zien.

Lees verder onder de video.

Bizarre beelden: jongeren <em>Urk</em> verkleden zich als <em>SS'ers</em>, bewoners zien niets verkeerds Het wordt steeds gekker op Urk. Jongeren aldaar verkleedden zich dit weekend als SS'ers, die vervolgens op als Joodse gevangenen verklede vrienden 'jaagden'. PowNed ging maandag een kijkje nemen en veel bewoners bleken er niets verkeerds in te zien. Lees verder onder de video. BekogeldVolgens zowel oudere als jonge bewoners van Urk was het niets meer dan een "gewoon feestje", hoewel bijna heel Nederland schande spreekt van de beelden. Naarmate het verslag van PowNed vordert wordt de sfeer grimmiger. Eerst wordt de verslaggeefster al bekogeld met eieren, vervolgens slaat een man de microfoon uit haar hand. Bekijk de reportage van PowNed hierboven. Bekijk ook Video: pand visserijbedrijf Urk verwoest door brand Bekijk deze video » Inwoners Urk trots op laagste vaccinatiegraad van Nederland: ''Wij zijn er trots op!'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizarre beelden: jongeren Urk verkleden zich als SS'ers, bewoners zien niets verkeerds

Bekogeld
Volgens zowel oudere als jonge bewoners van Urk was het niets meer dan een "gewoon feestje", hoewel bijna heel Nederland schande spreekt van de beelden. Naarmate het verslag van PowNed vordert wordt de sfeer grimmiger. Eerst wordt de verslaggeefster al bekogeld met eieren, vervolgens slaat een man de microfoon uit haar hand.

Bekijk de reportage van PowNed hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: jongeren Urk verkleden zich als SS'ers, bewoners zien niets verkeerds of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier