Schrijver Splinter Chabot in Op1: "Heb als kind ook niet veel gelezen"

Schrijver Splinter Chabot in Op1: "Heb als kind ook niet veel gelezen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Schrijver <em>Splinter Chabot</em> in <em>Op1</em>: &quot;Heb als kind ook niet veel gelezen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. 17 september gaat de Boekenweek van Jongeren weer van start, Simone Atangana Bekono en Splinter Chabot vertellen bij Op1 over de noodzaak om jongeren aan het lezen te houden. Splinter Chabot doet daarnaast een schrikbarende onthulling: "Ik weet zelf ook toen ik middelbaarscholier was, ik heb als kind ook niet veel gelezen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schrijver Splinter Chabot in Op1: "Heb als kind ook niet veel gelezen"

17 september gaat de Boekenweek van Jongeren weer van start, Simone Atangana Bekono en Splinter Chabot vertellen bij Op1 over de noodzaak om jongeren aan het lezen te houden. Splinter Chabot doet daarnaast een schrikbarende onthulling: "Ik weet zelf ook toen ik middelbaarscholier was, ik heb als kind ook niet veel gelezen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schrijver Splinter Chabot in Op1: "Heb als kind ook niet veel gelezen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV