Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Five Days Inside gaat Rick Brandsteder gaat naar Rotterdam, waar hij in dak- en thuislozenopvang Havenzicht verblijft. PermanentEr is hier niet alleen een nachtopvang, maar ook een verpleegafdeling én een afdeling waar mensen permanent wonen. Een ruige en rauwe wereld die veel indruk maakt op Rick. GesprekkenIn bijzondere gesprekken met medewerkers en bewoners ontdekt hij hoe het is om daar te wonen en te werken. Start nieuw seizoen Five Days Inside: "Heftigste aflevering tot nu toe" (video) Bekijk deze video » Geraldine Kemper ging Five Days Inside bij epilepsiecentrum: "Pijnlijk om te zien" Bekijk deze video »
Uitzending :
Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Five Days Inside gaat Rick Brandsteder gaat naar Rotterdam, waar hij in dak- en thuislozenopvang Havenzicht verblijft.

Permanent
Er is hier niet alleen een nachtopvang, maar ook een verpleegafdeling én een afdeling waar mensen permanent wonen. Een ruige en rauwe wereld die veel indruk maakt op Rick.

Gesprekken
In bijzondere gesprekken met medewerkers en bewoners ontdekt hij hoe het is om daar te wonen en te werken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Five Days Inside

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier