Zien: Johnny de Mol zingt musical Aïda-hit Te Ver Gegaan op het toilet bij HLF8

Zien: Johnny de Mol zingt musical Aïda-hit Te Ver Gegaan op het toilet bij HLF8

De Nederlandse cast van de succesvolle musical Aïda komt twintig jaar na de première weer samen. Op 21 oktober zingen onder anderen Antje Monteiro, Bastiaan Ragas en Carolina Dijkhuizen de nummers van de musical live in TivoliVredenburg in Utrecht. In een video van HLF8 is te zien dat Johnny de Mol erg blij is met de terugkomst van de musical. Hij zingt Te Ver Gegaan op het toilet bij de HLF8-studio. Bekijk de video hieronder.

HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Johnny de Mol</em> zingt musical Aïda-hit <em>Te Ver Gegaan</em> op het toilet bij <em>HLF8</em> De Nederlandse cast van de succesvolle musical Aïda komt twintig jaar na de première weer samen. Op 21 oktober zingen onder anderen Antje Monteiro, Bastiaan Ragas en Carolina Dijkhuizen de nummers van de musical live in TivoliVredenburg in Utrecht. In een video van HLF8 is te zien dat Johnny de Mol erg blij is met de terugkomst van de musical. Hij zingt Te Ver Gegaan op het toilet bij de HLF8-studio. Bekijk de video hieronder. HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nielson dinsdag te gast in HLF8: "Ik heb er heel veel zin in" (video) Bekijk deze video » HLF8: Tobias Nierop imponeert met Johan Cruijff-imitatie Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johnny de Mol zingt musical Aïda-hit Te Ver Gegaan op het toilet bij HLF8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV