Video: SpaceX lanceert eerste raket met alleen burgers in de ruimte

Video: SpaceX lanceert eerste raket met alleen burgers in de ruimte

Ruimtebedrijf SpaceX van Elon Musk heeft voor het eerst in de geschiedenis een raket met daarin alleen 'amateurastronauten' aan boord in een baan rondom de aarde geschoten. Afgelopen nacht werd hun raket met succes gelanceerd, de amateurastronauten zullen zo'n drie dagen in de ruimte blijven.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>SpaceX</em> lanceert eerste raket met alleen <em>burgers</em> in de ruimte Ruimtebedrijf SpaceX van Elon Musk heeft voor het eerst in de geschiedenis een raket met daarin alleen 'amateurastronauten' aan boord in een baan rondom de aarde geschoten. Afgelopen nacht werd hun raket met succes gelanceerd, de amateurastronauten zullen zo'n drie dagen in de ruimte blijven. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook SpaceX-raket explodeert na landing in Texas: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Zien: dit ruimteschip gaat toeristen naar de ruimte brengen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: SpaceX lanceert eerste raket met alleen burgers in de ruimte


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: SpaceX lanceert eerste raket met alleen burgers in de ruimte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV