René Froger in Oh Wat Een Jaar! na 16 advocaatjes: "Advocaatje leef je nog? Ija deja!"

René Froger in Oh Wat Een Jaar! na 16 advocaatjes: "Advocaatje leef je nog? Ija deja!"

In een nieuwe aflevering van Oh Wat Een Jaar! zijn Natasja en René Froger te zien. De kandidaten smullen van advocaatjes, René smult er echter net iets teveel van: "Advocaatje leef je nog? Ija deja!" Volgens Carlo Boszhard is het klaar met de advocaatjes voor René en ook Natasja lijkt zich te ergeren aan haar man: "We zijn met twee auto's vanavond."

Bekijk de video van Oh Wat Een Jaar! hieronder.

<em>René Froger</em> in <em>Oh Wat Een Jaar!</em> na 16 advocaatjes: &quot;Advocaatje leef je nog? Ija deja!&quot; In een nieuwe aflevering van Oh Wat Een Jaar! zijn Natasja en René Froger te zien. De kandidaten smullen van advocaatjes, René smult er echter net iets teveel van: "Advocaatje leef je nog? Ija deja!" Volgens Carlo Boszhard is het klaar met de advocaatjes voor René en ook Natasja lijkt zich te ergeren aan haar man: "We zijn met twee auto's vanavond." Bekijk de video van Oh Wat Een Jaar! hieronder. Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Heb je Oh, Wat Een Jaar! gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Carlo Boszhard baalt van outfit in Oh, Wat Een Jaar!: ''Dit is toch verschrikkelijk!'' Bekijk deze video » Bekijk de promo van Oh Wat een Jaar! met Mattie Valk & Marieke Elsinga Bekijk deze video » Ruben Nicolai met hilarische combinaties van namen in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video »

Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Heb je Oh, Wat Een Jaar! gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René Froger in Oh Wat Een Jaar! na 16 advocaatjes: "Advocaatje leef je nog? Ija deja!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV