Wilfred Genee gebeld door broer Peter R. de Vries: "Geweld niet bagatelliseren" (video)

Wilfred Genee gebeld door broer Peter R. de Vries: "Geweld niet bagatelliseren" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Wilfred Genee gebeld door broer <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Geweld niet bagatelliseren&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wilfred Genee vertelde vanavond in de uitzending van Veronica Inside dat hij vorige week is gebeld door de broer van Peter R. de Vries. Hij verweet de heren dat zij tijdens de vorige uitzending van VI het geweld in de samenleving, onder andere in de supportersgroep van Feyenoord, zouden bagatelliseren. Johan Derksen kan zich niet vinden in deze kritiek. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee vertelde vanavond in de uitzending van Veronica Inside dat hij vorige week is gebeld door de broer van Peter R. de Vries. Hij verweet de heren dat zij tijdens de vorige uitzending van VI het geweld in de samenleving, onder andere in de supportersgroep van Feyenoord, zouden bagatelliseren. Johan Derksen kan zich niet vinden in deze kritiek.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee gebeld door broer Peter R. de Vries: "Geweld niet bagatelliseren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV