LuckyTV: heeft Danny de Munk schimmel aan zijn huig door Ben Cramer?

LuckyTV: heeft Danny de Munk schimmel aan zijn huig door Ben Cramer?

LuckyTV speelt op een bijzondere manier in op het nieuws rondom het restaurant Waku Waku. Sander van de Pavert moest blijkbaar meteen denken aan de gelijknamige tv-klassieker, een natuurquiz waarin Danny de Munk en Ben Cramer over hun slechte adem vertellen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: heeft Danny de Munk schimmel aan zijn huig door Ben Cramer? LuckyTV speelt op een bijzondere manier in op het nieuws rondom het restaurant Waku Waku. Sander van de Pavert moest blijkbaar meteen denken aan de gelijknamige tv-klassieker, een natuurquiz waarin Danny de Munk en Ben Cramer over hun slechte adem vertellen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. SchimmelDe kandidaten in Waku Waku kampen blijkbaar allemaal met een slechte adem, en bij Cramer en De Munk komt dat toevallig door dezelfde oorzaak: schimmel aan hun huig. De Munk benadrukt echter dat hij de schimmel niet heeft opgelopen door Cramer. Marga van Praag heeft een heel andere oorzaak: zij poetst haar tanden niet meer met tandpasta, omdat er weinig bekend is over de effecten ervan. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: chaotische verbinding met Arjan Noorlander tijdens Algemene Beschouwingen Bekijk deze video » LuckyTV: Leon is een verzamelaar van gedenkwaardige coronaspulletjes Bekijk deze video » LuckyTV: wil Eva Jinek baby's maken met Daniel Craig? Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: heeft Danny de Munk schimmel aan zijn huig door Ben Cramer?

Schimmel
De kandidaten in Waku Waku kampen blijkbaar allemaal met een slechte adem, en bij Cramer en De Munk komt dat toevallig door dezelfde oorzaak: schimmel aan hun huig. De Munk benadrukt echter dat hij de schimmel niet heeft opgelopen door Cramer. Marga van Praag heeft een heel andere oorzaak: zij poetst haar tanden niet meer met tandpasta, omdat er weinig bekend is over de effecten ervan.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: heeft Danny de Munk schimmel aan zijn huig door Ben Cramer? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV