CHANSONS! aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CHANSONS! aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CHANSONS! aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van CHANSONS! staat het thema Mélancolie (melancholie) in de Franse muziek centraal. BegraafplaatsMatthijs van Nieuwkerk wordt deze week door Rob Kemps rondgeleid op begraafplaats Père-Lachaise, de plek waar hij duizenden uren heeft rondgehangen en elke grafsteen kent. Vele beroemdheden liggen daar. Vaak was Rob er alleen en soms leidde hij er toeristen rond. OntmoetenÉdith Piaf ligt ook op de begraafplaats. Zij brak in 1960 door met het liedje Non, je ne regrette rien. Dat is geschreven door de inmiddels 92-jarige Charles Dumont. Die man gaan Rob en Matthijs ontmoeten in deze laatste aflevering. StruinendMatthijs en Rob laten Nederland in CHANSONS! kennismaken met de muziek van onder anderen Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Samen gaan ze struinend door de straten van Parijs op zoek naar de verhalen achter het ‘chanson’. Jinek: Matthijs van Nieuwkerk prijst Rob Kemps de hemel in om kennis van Franse lied Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden CHANSONS!: Rob en Matthijs op muzikaal avontuur in Parijs Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van CHANSONS! staat het thema Mélancolie (melancholie) in de Franse muziek centraal.

Begraafplaats
Matthijs van Nieuwkerk wordt deze week door Rob Kemps rondgeleid op begraafplaats Père-Lachaise, de plek waar hij duizenden uren heeft rondgehangen en elke grafsteen kent. Vele beroemdheden liggen daar. Vaak was Rob er alleen en soms leidde hij er toeristen rond.

Ontmoeten
Édith Piaf ligt ook op de begraafplaats. Zij brak in 1960 door met het liedje Non, je ne regrette rien. Dat is geschreven door de inmiddels 92-jarige Charles Dumont. Die man gaan Rob en Matthijs ontmoeten in deze laatste aflevering.

Struinend
Matthijs en Rob laten Nederland in CHANSONS! kennismaken met de muziek van onder anderen Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Samen gaan ze struinend door de straten van Parijs op zoek naar de verhalen achter het ‘chanson’.

Bekijk hier alle video's en artikelen van CHANSONS!

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op CHANSONS! aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV