Yvonne Coldeweijer weet het zeker: hier 'verstopt' André Hazes zich (video)

Yvonne Coldeweijer weet het zeker: hier 'verstopt' André Hazes zich (video)

UPDATE 11-10: zit André Hazes in Alicante (Spanje)?

In een lange en op zich vermakelijke vlog duikt Yvonne Coldeweijer wederom in de wondere wereld van de 'vermiste' André Hazes en zijn huidige vriendin Sarah van Soelen. Daarbij weet ze op bewonderenswaardige wijze 25 minuten vol te praten zonder echt veel nieuws te brengen. Met als uitzondering: ze denkt zeker te weten waar Hazes zich momenteel bevindt, met dank aan haar spionnen.

Verstopt in Holten?
"Ik denk dat hij in Holten (Overijssel) zit. Meerdere mensen hebben zich bij mij gemeld en hebben mij verteld dat ze André Hazes in Holten hebben gezien", aldus de showbizwatcher. De zanger zou hier vermoedelijk zijn omdat zijn producer, Edwin van Hoevelaak, daar zijn studio heeft. Coldeweijer kan zich heel goed voorstellen dat Hazes zich daar 'verstopt': "Dat je denkt, ik ga wel even iets nuttigs doen. Je kan niet wekenlang gaan Netflkixen en hij al helemaal niet. Daar geloof ik echt geen ene moer van."

Bekijk de hele vlog van Yvonne hieronder, vanaf 16min50 gaat het over de 'verstopplek' van André in Holten

Yvonne Coldeweijer weet het zeker: hier 'verstopt' <em>André Hazes</em> zich (video) UPDATE 11-10: zit André Hazes in Alicante (Spanje)? In een lange en op zich vermakelijke vlog duikt Yvonne Coldeweijer wederom in de wondere wereld van de 'vermiste' André Hazes en zijn huidige vriendin Sarah van Soelen. Daarbij weet ze op bewonderenswaardige wijze 25 minuten vol te praten zonder echt veel nieuws te brengen. Met als uitzondering: ze denkt zeker te weten waar Hazes zich momenteel bevindt, met dank aan haar spionnen. Verstopt in Holten?"Ik denk dat hij in Holten (Overijssel) zit. Meerdere mensen hebben zich bij mij gemeld en hebben mij verteld dat ze André Hazes in Holten hebben gezien", aldus de showbizwatcher. De zanger zou hier vermoedelijk zijn omdat zijn producer, Edwin van Hoevelaak, daar zijn studio heeft. Coldeweijer kan zich heel goed voorstellen dat Hazes zich daar 'verstopt': "Dat je denkt, ik ga wel even iets nuttigs doen. Je kan niet wekenlang gaan Netflkixen en hij al helemaal niet. Daar geloof ik echt geen ene moer van." Bekijk de hele vlog van Yvonne hieronder, vanaf 16min50 gaat het over de 'verstopplek' van André in Holten Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: 'Yolanthe Cabau en Donny Roelvink zoenend gespot op festival' Bekijk deze video » Bevestigd door Rachel Hazes: André Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer weet het zeker: hier 'verstopt' André Hazes zich (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Yvonne Coldeweijer weet het zeker: hier 'verstopt' André Hazes zich (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV