3Doc: Van vader op zoon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Doc: Van vader op zoon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Doc: Van vader op zoon gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Mart Hoogkamer in docu Van Vader op Zoon: "Vroeger uitgelachen op school" Bekijk deze video » Documentaire over de Leidse volkszanger Mart Hoogkamer, die maar één droom heeft: net zo groot worden als André Hazes. DuigenDie droom heeft hij niet van een vreemde. Vader Mart senior had ooit een platencontract, maar zag die carrière in duigen vallen. ErkenningTerwijl Mart successen boekt, zoeken zijn broertje Luciano en zijn vader ook naar erkenning. Mart besluit dat het tijd wordt voor een nieuwe fase in zijn leven. PrijsTegen welke prijs zal de droom van volkszanger Mart Hoogkamer werkelijkheid worden? Zien: Vader Mart Hoogkamer afwezig bij première docu Van vader op zoon Bekijk deze video » HLF8: Mart Hoogkamer emotioneel over vader Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire over de Leidse volkszanger Mart Hoogkamer, die maar één droom heeft: net zo groot worden als André Hazes.

Duigen
Die droom heeft hij niet van een vreemde. Vader Mart senior had ooit een platencontract, maar zag die carrière in duigen vallen.

Erkenning
Terwijl Mart successen boekt, zoeken zijn broertje Luciano en zijn vader ook naar erkenning. Mart besluit dat het tijd wordt voor een nieuwe fase in zijn leven.

Prijs
Tegen welke prijs zal de droom van volkszanger Mart Hoogkamer werkelijkheid worden?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 3Doc: Van vader op zoon gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV