Hart van Nederland: dode en zwaargewonden bij ernstig verkeersongeval in Julianadorp

Hart van Nederland: dode en zwaargewonden bij ernstig verkeersongeval in Julianadorp

<em>Hart van Nederland</em>: dode en zwaargewonden bij ernstig verkeersongeval in Julianadorp Een 19-jarige inwoner van Den Helder is vrijdagavond laat om het leven gekomen doordat de auto waarin hij zat botste tegen een paal. Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur in de Noord-Hollandse plaats Julianadorp. Twee andere inzittenden raakten zwaargewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Bekijk de beelden: Laatste KDC-10 maakt afscheidsvlucht over Nederland Bekijk deze video » Hugo de Jonge over verlengen coronapas: "Krijgen in november advies van OMT" Bekijk deze video » Hart van Nederland: kermiswapens niet van echt te onderscheiden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een 19-jarige inwoner van Den Helder is vrijdagavond laat om het leven gekomen doordat de auto waarin hij zat botste tegen een paal. Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur in de Noord-Hollandse plaats Julianadorp. Twee andere inzittenden raakten zwaargewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: dode en zwaargewonden bij ernstig verkeersongeval in Julianadorp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV