Khalid & Sophie gemist? Gummbah over het verschil tussen een cartoon en een schilderij

Khalid & Sophie gemist? Gummbah over het verschil tussen een cartoon en een schilderij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Gummbah</em> over het verschil tussen een cartoon en een schilderij Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Cartoonist en absurdist Gummbah vertelt bij Khalid & Sophie over zijn nieuwe expositie. Gummbah zijn cartoons zijn al 27 jaar in de Volkskrant te zien, maar nu laat de absurdist een andere kant van zichzelf zien. Daarnaast legt hij het verschil uit tussen een cartoon en een schilderij. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Gummbah over het verschil tussen een cartoon en een schilderij

Cartoonist en absurdist Gummbah vertelt bij Khalid & Sophie over zijn nieuwe expositie. Gummbah zijn cartoons zijn al 27 jaar in de Volkskrant te zien, maar nu laat de absurdist een andere kant van zichzelf zien. Daarnaast legt hij het verschil uit tussen een cartoon en een schilderij.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Gummbah over het verschil tussen een cartoon en een schilderij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV