RTL Boulevard gemist? Felle discussie tussen Rob Goossens en Paul de Leeuw

RTL Boulevard gemist? Felle discussie tussen Rob Goossens en Paul de Leeuw

Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021.

Na de ingetogen versie van vorig jaar, is er vanavond eindelijk weer een grootse en feestelijke uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden kunnen eindelijk weer schitteren op een volle rode loper. Paul de Leeuw heeft al verschillende Zilveren Televizier-Sterren in zijn bezit, maar daar heeft Rob Goossens wel iets op aan te merken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Felle discussie tussen <em>Rob Goossens</em> en <em>Paul de Leeuw</em> Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. Na de ingetogen versie van vorig jaar, is er vanavond eindelijk weer een grootse en feestelijke uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden kunnen eindelijk weer schitteren op een volle rode loper. Paul de Leeuw heeft al verschillende Zilveren Televizier-Sterren in zijn bezit, maar daar heeft Rob Goossens wel iets op aan te merken. Tekst gaat verder onder de video. Rob versus PaulIn 2005, 2006, 2007 en 2008 won Paul de Leeuw de Zilveren Televizier-Ster in de categorie Presentator. Mediadeskundige Rob Goossens vertelt tijdens RTL Boulevard dat Paul zijn stijl van televisie maken niet meer van deze tijd is. Paul kan zich niet helemaal vinden in de kritiek van Goossens. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
RTL Boulevard gemist? Felle discussie tussen Rob Goossens en Paul de Leeuw

Rob versus Paul
In 2005, 2006, 2007 en 2008 won Paul de Leeuw de Zilveren Televizier-Ster in de categorie Presentator. Mediadeskundige Rob Goossens vertelt tijdens RTL Boulevard dat Paul zijn stijl van televisie maken niet meer van deze tijd is. Paul kan zich niet helemaal vinden in de kritiek van Goossens.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Felle discussie tussen Rob Goossens en Paul de Leeuw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV