Carlo Boszhard over The Masked Singer: "Loretta Schrijver vergeet de camera's"

Carlo Boszhard over The Masked Singer: "Loretta Schrijver vergeet de camera's"

Vanaf vanavond (vrijdag 15 oktober) kun je op RTL 4 weer genieten van een nieuw seizoen van The Masked Singer, dé kijkcijferhit van de commerciële televisie. Carlo Boszhard en Buddy Vedder vertelden bij Jinek over het nieuwe seizoen en de manier waarop het is opgenomen. Volgens Boszhard vergeet vooral Loretta Schrijver regelmatig dat er camera's aanwezig zijn...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Carlo Boszhard over <em>The Masked Singer</em>: &quot;Loretta Schrijver vergeet de camera's&quot; Vanaf vanavond (vrijdag 15 oktober) kun je op RTL 4 weer genieten van een nieuw seizoen van The Masked Singer, dé kijkcijferhit van de commerciële televisie. Carlo Boszhard en Buddy Vedder vertelden bij Jinek over het nieuwe seizoen en de manier waarop het is opgenomen. Volgens Boszhard vergeet vooral Loretta Schrijver regelmatig dat er camera's aanwezig zijn... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. MeligAls kijker krijgen we wekelijks een nieuwe show te zien, maar de opnames verliepen anders: elke dag werd er een nieuwe show opgenomen. Als je zo lang bij elkaar zit, word je volgens Boszhard en Vedder vanzelf melig - en dat zorgt voor de chemie en humor in het programma. Toch hadden Boszhard en Gerard Joling eerst hun bedenkingen: "Bij de opkomst van het eerste karakter dachten we dat we in de grootste flop van de eeuw zaten." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Carlo Boszhard over The Masked Singer: "Loretta Schrijver vergeet de camera's"

Melig
Als kijker krijgen we wekelijks een nieuwe show te zien, maar de opnames verliepen anders: elke dag werd er een nieuwe show opgenomen. Als je zo lang bij elkaar zit, word je volgens Boszhard en Vedder vanzelf melig - en dat zorgt voor de chemie en humor in het programma. Toch hadden Boszhard en Gerard Joling eerst hun bedenkingen: "Bij de opkomst van het eerste karakter dachten we dat we in de grootste flop van de eeuw zaten."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Carlo Boszhard over The Masked Singer: "Loretta Schrijver vergeet de camera's" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV