Boze Martien schreeuwt tegen Erica in Chateau Meiland om een schroef: ‘Gezeik!’

Boze Martien schreeuwt tegen Erica in Chateau Meiland om een schroef: ‘Gezeik!’

Martien en Erica proberen hun zwangere dochter Maxime uit de brand te helpen met een klusje, zo is te zien in Chateau Meiland. Maar binnen de kortste keren staan de twee tegen elkaar te schreeuwen tijdens een ruzie over een schroef.

Lees verder onder de video.

Boze Martien schreeuwt tegen Erica in <em>Chateau Meiland</em> om een schroef: ‘Gezeik!’ Martien en Erica proberen hun zwangere dochter Maxime uit de brand te helpen met een klusje, zo is te zien in Chateau Meiland. Maar binnen de kortste keren staan de twee tegen elkaar te schreeuwen tijdens een ruzie over een schroef. Lees verder onder de video. Maxime vindt haar ouders net tienersMartien is er helemaal klaar mee en staat op om naar huis te gaan. “Gezeik!”, aldus een schreeuwende Martien. “Dat irritante gedoe elke keer met haar!” Maxime denkt er het hare van. “Hoe ze tegen elkaar bekvechten, het zijn net tieners. Het is werkelijk geen doen.” Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Martien Meiland-lied 'Wat een gezeik' (Radio 538) Bekijk deze video » Martien Meiland geeft startschot De Dansmarathon: ''Ik heb nu al medelijden met jullie'' (video) Bekijk deze video »

Maxime vindt haar ouders net tieners
Martien is er helemaal klaar mee en staat op om naar huis te gaan. “Gezeik!”, aldus een schreeuwende Martien. “Dat irritante gedoe elke keer met haar!” Maxime denkt er het hare van. “Hoe ze tegen elkaar bekvechten, het zijn net tieners. Het is werkelijk geen doen.”

Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boze Martien schreeuwt tegen Erica in Chateau Meiland om een schroef: ‘Gezeik!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV