Bekijk de trailer van Cowboy Bebop: vanaf 19 november te zien op Netflix

Bekijk de trailer van Cowboy Bebop: vanaf 19 november te zien op Netflix

Cowboy Bebop is een spetterende ruimtewestern over drie premiejagers, oftewel 'cowboys', die aan hun verleden proberen te ontkomen. De dodelijke Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) en Faye Valentine (Daniella Pineda) lijken totaal niet elkaar, maar vormen een vechtlustig, sarcastisch team dat op zoek gaat naar de gevaarlijkste criminelen in het zonnestelsel, voor de juiste prijs. Maar na de nodige vecht- en scheldpartijen worden ze toch ingehaald door hun verleden. Bekijk de trailer hieronder.

Cowboy Bebop is vanaf 19 november te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van <em>Cowboy Bebop</em>: vanaf 19 november te zien op Netflix Cowboy Bebop is een spetterende ruimtewestern over drie premiejagers, oftewel 'cowboys', die aan hun verleden proberen te ontkomen. De dodelijke Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) en Faye Valentine (Daniella Pineda) lijken totaal niet elkaar, maar vormen een vechtlustig, sarcastisch team dat op zoek gaat naar de gevaarlijkste criminelen in het zonnestelsel, voor de juiste prijs. Maar na de nodige vecht- en scheldpartijen worden ze toch ingehaald door hun verleden. Bekijk de trailer hieronder. Cowboy Bebop is vanaf 19 november te zien op Netflix. Bekijk ook Zien: Populaire Netflix-serie Squid Game zet Rotterdam op zijn kop Bekijk deze video » LuckyTV: John de Mol denkt na over nieuwe formats als Abortion Island en HIV Hotel Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Cowboy Bebop: vanaf 19 november te zien op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Cowboy Bebop: vanaf 19 november te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV