Hart van Nederland: schaatstempel Thialf dreigt te moeten sluiten

Hart van Nederland: schaatstempel Thialf dreigt te moeten sluiten

Thialf, dé schaatstempel van Nederland en de wereld dreigt de deuren te moeten sluiten. "Je kunt in Deventer schaatsen, je kunt in Groningen schaatsen, maar dit is uniek", aldus een schaatsliefhebber. Veel bezoekers met een schaatshart en oud-schaatsers vinden het te gek dat er een sluiting dreigt: "De overheid moet een potje openen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: schaatstempel <em>Thialf</em> dreigt te moeten sluiten Thialf, dé schaatstempel van Nederland en de wereld dreigt de deuren te moeten sluiten. "Je kunt in Deventer schaatsen, je kunt in Groningen schaatsen, maar dit is uniek", aldus een schaatsliefhebber. Veel bezoekers met een schaatshart en oud-schaatsers vinden het te gek dat er een sluiting dreigt: "De overheid moet een potje openen." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook De Vooravond gemist? Wopke Hoekstra over schaatspartij: "Niet over nagedacht" Bekijk deze video » Zien: Hierdoor schaatste Nils van der Poel een wereldrecord in Thialf Bekijk deze video » IJsbaan Thialf: "Net 50 miljoen geïnvesteerd, nu 20 miljoen nodig" (EenVandaag) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: schaatstempel Thialf dreigt te moeten sluiten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV