Nieuwe coronamaatregelen: streep door wintersport? (video)

Nieuwe coronamaatregelen: streep door wintersport? (video)

Het aantal coronabesmettingen loopt weer op, het kabinet kondigt dinsdag nieuwe maatregelen aan en er ontstaat steeds meer een tweedeling tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Genoeg voer voor eindeloze discussies. Gelukkig zijn er ook nog echt belangrijke vraagstukken, zoals: kunnen we wel op wintersport deze winter?

Niet meer overal welkom?
Daar maken veel Nederlanders zich momenteel grote zorgen over. Maar komt het sneeuw- of anders zonnetripje daadwerkelijk in gevaar? "Buitenlandse Zaken houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, meldt De Telegraaf. Het heeft er alles mee te maken dat de besmettingen hier oplopen en wij rood kleuren op de Europese coronakaart. Dat zou kunnen betekenen dat we niet meer overal welkom zijn.", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Nieuwe <em>coronamaatregelen</em>: streep door wintersport? (video) Het aantal coronabesmettingen loopt weer op, het kabinet kondigt dinsdag nieuwe maatregelen aan en er ontstaat steeds meer een tweedeling tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Genoeg voer voor eindeloze discussies. Gelukkig zijn er ook nog echt belangrijke vraagstukken, zoals: kunnen we wel op wintersport deze winter? Niet meer overal welkom?Daar maken veel Nederlanders zich momenteel grote zorgen over. Maar komt het sneeuw- of anders zonnetripje daadwerkelijk in gevaar? "Buitenlandse Zaken houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, meldt De Telegraaf. Het heeft er alles mee te maken dat de besmettingen hier oplopen en wij rood kleuren op de Europese coronakaart. Dat zou kunnen betekenen dat we niet meer overal welkom zijn.", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Nieuwe coronamaatregelen: streep door wintersport? (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe coronamaatregelen: streep door wintersport? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV