Patty Brard: "Sarah van Soelen praat in verleden tijd over André Hazes" (video)

Patty Brard: "Sarah van Soelen praat in verleden tijd over André Hazes" (video)

Shownieuws raakt niet uitgesproken over Sarah van Soelen, ondanks dat zij inmiddels weer een CN'er geworden is, nu haar relatie met André Hazes gestrand is. Deze week doet het verhaal de ronde dat Sarah, in een heel ver verleden, een paar dagen verkering heeft gehad met een broer van Tim Hofman, ene Sam. Waar sommige media van een BN'er spreken raakt dat natuurlijk kant nog wal want niemand kent deze jongen, behalve zijn eigen vrienden en familie. Patty Brard vindt het ook non-nieuws: "Ik vind het wat ver gaan dat we dit een BN'er noemen."

Reactie Van Soelen
Toch waagde Brard er een belletje met Van Soelen aan: "Zij ergert zich er zo aan omdat ze toendertijd elf jaar was. Dus die kon zich niet inhouden en toen heeft ze gereageerd op een van de Juice Channels." Daar was Sarah overigens meer dan duidelijk: "Ik zat gewoon met hem te kleuren, waar heb je het over!?"

'Sarah praat in verleden tijd over André'
Bart Ettekoven vraagt zich vervolgens af waarom ze eigenlijk nog steeds de breuk met Hazes niet bevestigd heeft. Wil ze wellicht nog geen afscheid nemen van alle aandacht? Brard geeft vervolgens duidelijkheid: "Ze praat wel in de verleden tijd, als 'Toen ging ik natuurlijk met André'". Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Patty Brard: &quot;<em>Sarah van Soelen</em> praat in verleden tijd over André Hazes&quot; (video) Shownieuws raakt niet uitgesproken over Sarah van Soelen, ondanks dat zij inmiddels weer een CN'er geworden is, nu haar relatie met André Hazes gestrand is. Deze week doet het verhaal de ronde dat Sarah, in een heel ver verleden, een paar dagen verkering heeft gehad met een broer van Tim Hofman, ene Sam. Waar sommige media van een BN'er spreken raakt dat natuurlijk kant nog wal want niemand kent deze jongen, behalve zijn eigen vrienden en familie. Patty Brard vindt het ook non-nieuws: "Ik vind het wat ver gaan dat we dit een BN'er noemen." Reactie Van SoelenToch waagde Brard er een belletje met Van Soelen aan: "Zij ergert zich er zo aan omdat ze toendertijd elf jaar was. Dus die kon zich niet inhouden en toen heeft ze gereageerd op een van de Juice Channels." Daar was Sarah overigens meer dan duidelijk: "Ik zat gewoon met hem te kleuren, waar heb je het over!?" 'Sarah praat in verleden tijd over André'Bart Ettekoven vraagt zich vervolgens af waarom ze eigenlijk nog steeds de breuk met Hazes niet bevestigd heeft. Wil ze wellicht nog geen afscheid nemen van alle aandacht? Brard geeft vervolgens duidelijkheid: "Ze praat wel in de verleden tijd, als 'Toen ging ik natuurlijk met André'". Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Splinter Chabot: 'Ik ben de enige Nederlander die het niet met André Hazes heeft gedaan' Bekijk deze video » Sarah van Soelen: "Ik cup tegen stress en trauma's" (vanwege André Hazes?) Bekijk deze video » Video: Sarah van Soelen reageert op vermeende relatie met BN'er Sam Hofman Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard: "Sarah van Soelen praat in verleden tijd over André Hazes" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV