Plakshot: Roel Maalderink probeert op straat QR-codes te verkopen

Plakshot: Roel Maalderink probeert op straat QR-codes te verkopen

In het satirische programma Plakshot is te zien dat Roel Maalderink een nieuw handeltje begint. Hij probeert op straat QR-codes te verkopen, en de reacties zijn nogal uiteenlopend. De een heeft wel interesse, maar voor degenen die al een QR-code hebben heeft hij nog meer mooie aanbiedingen. “Ik heb ook vaccins, boostertjes.”

Bekijk de video van Plakshot hieronder.

Plakshot is elke zondag rond 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken bij Gids.tv.

<em>Plakshot</em>: Roel Maalderink probeert op straat QR-codes te verkopen In het satirische programma Plakshot is te zien dat Roel Maalderink een nieuw handeltje begint. Hij probeert op straat QR-codes te verkopen, en de reacties zijn nogal uiteenlopend. De een heeft wel interesse, maar voor degenen die al een QR-code hebben heeft hij nog meer mooie aanbiedingen. “Ik heb ook vaccins, boostertjes.” Bekijk de video van Plakshot hieronder. Plakshot is elke zondag rond 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken bij Gids.tv. Plakshot: Roland Wankers doet verslag van klimaatdemonstratie: ‘Vet hypocriet!’ Bekijk deze video » Plakshot: Roel Maalderink geeft uitleg over uitlegvideo's Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Plakshot: Roel Maalderink probeert op straat QR-codes te verkopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV