Jelle Gunneweg vertelt over rellen Rotterdam: "Zo heftig nog nooit meegemaakt"

Jelle Gunneweg vertelt over rellen Rotterdam: "Zo heftig nog nooit meegemaakt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jelle Gunneweg</em> vertelt over rellen <em>Rotterdam</em>: &quot;Zo heftig nog nooit meegemaakt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jelle Gunneweg deed vrijdag verslag van de rellen in Rotterdam. Bij Humberto vertelt ze over de heftige avond in de tweede stad van Nederland: "Zo heftig als dit heb ik het nog nooit meegemaakt. Dit was echt een slagveld. [...] Dat heb ik nog nooit gezien." Gunneweg vertelt over brandende en compleet gemolesteerde politieauto's en het kat-en-muisspel tussen de relschoppers en de ME. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jelle Gunneweg vertelt over rellen Rotterdam: "Zo heftig nog nooit meegemaakt"

Jelle Gunneweg deed vrijdag verslag van de rellen in Rotterdam. Bij Humberto vertelt ze over de heftige avond in de tweede stad van Nederland: "Zo heftig als dit heb ik het nog nooit meegemaakt. Dit was echt een slagveld. [...] Dat heb ik nog nooit gezien." Gunneweg vertelt over brandende en compleet gemolesteerde politieauto's en het kat-en-muisspel tussen de relschoppers en de ME.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jelle Gunneweg vertelt over rellen Rotterdam: "Zo heftig nog nooit meegemaakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV