Rozemarijn van Bruchem-Visser spreekt Diederik Gommers tegen: "Code zwart vooral waarschuwing"

Rozemarijn van Bruchem-Visser spreekt Diederik Gommers tegen: "Code zwart vooral waarschuwing"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Rozemarijn van Bruchem-Visser</em> spreekt Diederik Gommers tegen: &quot;Code zwart vooral waarschuwing&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Diederik Gommers veroorzaakte afgelopen week enige paniek door te zeggen dat "code zwart" in de ziekenhuizen steeds dichterbij komt, en dat het al bijna zover is. Rozemarijn van Bruchem-Visser, voorzitter van de triagecommissie van het Erasmus MC, was een stuk genuanceerder. Zij ziet Gommers' uitspraken over "code zwart" vooral als een waarschuwing, want we zijn nog niet op dat punt aanbeland. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rozemarijn van Bruchem-Visser spreekt Diederik Gommers tegen: "Code zwart vooral waarschuwing"

Diederik Gommers veroorzaakte afgelopen week enige paniek door te zeggen dat "code zwart" in de ziekenhuizen steeds dichterbij komt, en dat het al bijna zover is. Rozemarijn van Bruchem-Visser, voorzitter van de triagecommissie van het Erasmus MC, was een stuk genuanceerder. Zij ziet Gommers' uitspraken over "code zwart" vooral als een waarschuwing, want we zijn nog niet op dat punt aanbeland.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rozemarijn van Bruchem-Visser spreekt Diederik Gommers tegen: "Code zwart vooral waarschuwing" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV