Wibi Soerjadi over inbraak: "In het begin last van slapeloosheid" (video)

Wibi Soerjadi over inbraak: "In het begin last van slapeloosheid" (video)

Vorig jaar werd de villa van Wibi Soerjadi compleet leeggeroofd. Nu, precies een jaar later, zijn de verdachten langs de rechter geweest. Celstraffen, werkstraffen en geldboetes stonden hen te wachten. Iets waar Soerjadi zelf teleurgesteld over is. Niemand is veroordeeld voor inbraak omdat er een gebrek aan bewijs is. Hij heeft zelf niet alleen afscheid moeten doen van dierbare spullen, maar de inbraak hakt er goed in: "In het begin last van slapeloosheid, maar ik denk dat iedereen dat wel zou hebben na een inbraak."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Wibi Soerjadi</em> over inbraak: &quot;In het begin last van slapeloosheid&quot; (video) Vorig jaar werd de villa van Wibi Soerjadi compleet leeggeroofd. Nu, precies een jaar later, zijn de verdachten langs de rechter geweest. Celstraffen, werkstraffen en geldboetes stonden hen te wachten. Iets waar Soerjadi zelf teleurgesteld over is. Niemand is veroordeeld voor inbraak omdat er een gebrek aan bewijs is. Hij heeft zelf niet alleen afscheid moeten doen van dierbare spullen, maar de inbraak hakt er goed in: "In het begin last van slapeloosheid, maar ik denk dat iedereen dat wel zou hebben na een inbraak." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Wibi Soerjadi over inbraak: "In het begin last van slapeloosheid" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wibi Soerjadi over inbraak: "In het begin last van slapeloosheid" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV