Kerstsingle OG3NE - Coming Home With Santa (video)

Kerstsingle OG3NE - Coming Home With Santa (video)

OG3NE is al helemaal in de kerstsfeer dankzij hun samenwerking met Sky Radio The Christmas Station en de drie zussen gaan dit jaar een gooi doen naar een kersthit. Dat kan ze zomaar eens gaan lukken want Coming Home With Santa is een heerlijk popdeuntje dat alle ingrediënten heeft om ons de komende weken helemaal in de kerststemming te brengen. Deze week zongen Lisa, Amy & Shelley het nummer voor de eerste keer live. Dat optreden zie je hieronder.

Kerstsingle <em>OG3NE</em> - Coming Home With Santa (video) OG3NE is al helemaal in de kerstsfeer dankzij hun samenwerking met Sky Radio The Christmas Station en de drie zussen gaan dit jaar een gooi doen naar een kersthit. Dat kan ze zomaar eens gaan lukken want Coming Home With Santa is een heerlijk popdeuntje dat alle ingrediënten heeft om ons de komende weken helemaal in de kerststemming te brengen. Deze week zongen Lisa, Amy & Shelley het nummer voor de eerste keer live. Dat optreden zie je hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? OG3NE zingt Toen ik je zag Bekijk deze video »
Muziek :
Kerstsingle OG3NE - Coming Home With Santa (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kerstsingle OG3NE - Coming Home With Santa (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV