Linda de Mol onthult laatste gasten Linda's Wintermaand: Britt Dekker en André Rieu

Linda de Mol onthult laatste gasten Linda's Wintermaand: Britt Dekker en André Rieu

Presentatrice Linda de Mol heeft in gesprek met Shownieuws de gasten in de laatste aflevering van Linda's Wintermaand onthult. Het belooft een sprankelende uitzending met een unieke combinatie te worden, want Britt Dekker en André Rieu zitten naast elkaar op de bank.

Lees verder onder de video.

<em>Linda de Mol</em> onthult laatste gasten <em>Linda's Wintermaand</em>: Britt Dekker en André Rieu Presentatrice Linda de Mol heeft in gesprek met Shownieuws de gasten in de laatste aflevering van Linda's Wintermaand onthult. Het belooft een sprankelende uitzending met een unieke combinatie te worden, want Britt Dekker en André Rieu zitten naast elkaar op de bank. Lees verder onder de video. VerlanglijstjeDe Mol vertelt dat Rieu al heel lang op haar "verlanglijstje" stond, maar hij was er nooit. De violist speelt rond de Kerstdagen natuurlijk diverse winterconcerten, verspreid over de wereld. Vanwege de coronapandemie is hij nu wél beschikbaar. De Mol is benieuwd hoe de combinatie met Dekker zal uitpakken, maar volgens de presentatrice hebben de twee zeker dingen gemeen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Linda's Wintermaand is vanaf zondag 5 december te zien op SBS6. Op 5 december eenmalig om 20.20 uur, vanaf 12 december wekelijks om 20.00 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Linda de Mol over Linda's Wintermaand 2021: "Ik ben druk bezig met de gasten" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verlanglijstje
De Mol vertelt dat Rieu al heel lang op haar "verlanglijstje" stond, maar hij was er nooit. De violist speelt rond de Kerstdagen natuurlijk diverse winterconcerten, verspreid over de wereld. Vanwege de coronapandemie is hij nu wél beschikbaar. De Mol is benieuwd hoe de combinatie met Dekker zal uitpakken, maar volgens de presentatrice hebben de twee zeker dingen gemeen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van Linda's Wintermaand is vanaf zondag 5 december te zien op SBS6. Op 5 december eenmalig om 20.20 uur, vanaf 12 december wekelijks om 20.00 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol onthult laatste gasten Linda's Wintermaand: Britt Dekker en André Rieu of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV