Wilfred Genee over nieuw VI-programma: "Niet zozeer vaste gasten" (video)

Wilfred Genee over nieuw VI-programma: "Niet zozeer vaste gasten" (video)

Wilfred Genee zal zijn werk bij de radio missen maar "het is gewoon niet te combineren" met het nieuwe VI-programma. Wilfred wordt door zijn collega's bij Radio Veronica ondervraagt over de gasten van de nieuwe show van VI. Bekijk het fragment hieronder.

Zielig
Wilfred: "We gaan niet zozeer met vaste mensen werken." Er zullen in januari een paar mensen zitten en dan gaan ze kijken of het klikt of niet. Wilfred noemt geen namen, want dat vindt hij zielig voor diegenen die dan wellicht plotseling benadert zullen worden door de media. Wilfred sluit een paar mensen niet uit, zoals Merel Westrik, Hélène Hendriks en Leonie ter Braak. Bekijk het Radio Veronica-fragment over het nieuwe VI-programma hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> over nieuw <em>VI-programma</em>: &quot;Niet zozeer vaste gasten&quot; (video) Wilfred Genee zal zijn werk bij de radio missen maar "het is gewoon niet te combineren" met het nieuwe VI-programma. Wilfred wordt door zijn collega's bij Radio Veronica ondervraagt over de gasten van de nieuwe show van VI. Bekijk het fragment hieronder. ZieligWilfred: "We gaan niet zozeer met vaste mensen werken." Er zullen in januari een paar mensen zitten en dan gaan ze kijken of het klikt of niet. Wilfred noemt geen namen, want dat vindt hij zielig voor diegenen die dan wellicht plotseling benadert zullen worden door de media. Wilfred sluit een paar mensen niet uit, zoals Merel Westrik, Hélène Hendriks en Leonie ter Braak. Bekijk het Radio Veronica-fragment over het nieuwe VI-programma hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veronica Inside gemist? Chris Woerts schijt in zijn broek op safari in Zuid-Afrika Bekijk deze video » Johan Derksen haalt uit naar Mark Rutte: "Alles wat fout gaat zijn verantwoordelijkheid" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee over nieuw VI-programma: "Niet zozeer vaste gasten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV